Kategorier
Spørgsmål

Hvor mange kalorier forbrænder man ved sex?

Nu bliver det lidt frækt her på Fittips.dk. I artiklen her kommer – ja undskyld ordvalget – vi nemlig ind på, hvor mange kalorier du forbrænder, når du dyrker sex.

Mange synes, at langt det mest cardiotræning er kedeligt, men der findes faktisk én type cardiotræning, som begejstrer næsten alle, og det er sex.

Mange tænker slet ikke over, at sex også kan fungere som fysisk træning, men det kan det, da man er aktiv og bruger kroppen på en måde, så pulsen kommer op, når man har samleje.

Derfor øges forbrændingen også, men hvorfor meget? 

Det kigger vi nærmere på i det kommende afsnit.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved sex?

Et nyere studie af dette viser, at mænd i gennemsnit forbrænder 4,2 kalorier i minuttet, når de har sex, mens kvinder i gennemsnit forbrænder lidt mindre – nemlig 3,1 kalorier i minuttet.

Umiddelbart gætter vi på, at ovenstående blandt andet skyldes, at I mange stillinger er det manden, der laver de fleste bevægelser og dermed er mest fysisk aktiv. 

Chokoladebar kræver to timers sex

En almindelig Mars-bar indeholder omkring 250 kalorier, og hvis du ønsker at forbrænde så mange kalorier udelukkende via sex, skal du være i gang i omkring to timer.

På den ene side synes vi, at det faktisk er et fint argument for at spise en Mars-bar inden sengetid, men på den anden side er det også så tankevækkende, at det kan være et argument imod. 

Sex er dejligt og godt, men to timer hver aften..?

Det er måske alligevel lidt i overkanten!

Vil du have øget sexlysten?

Hvis du p.t. går og tumler med manglende sexlyst, så besøg Temptations.dk, hvor du kan finde en masse frækt sexlegetøj samt et utal af guides, der kan hjælpe dig med at sætte mere gang i dit sexliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *