Kategorier
Spørgsmål

Er fitnessdating en ting?

Hvis du går rigtig meget op i træning, vil du sikkert gerne finde en partner, der gør det samme, men er fitnessdating en ting? Det kigger vi nærmere på i artiklen her.

Det er altid rart at finde en partner, som man deler en række interesser med. 

Hvis du er rigtig passioneret omkring at træne, vil du sikkert sætte stor pris på at finde en partner, der er det samme. 

Ved at finde en kæreste, der også holder af at træne, vil I nemlig kunne være sammen om noget, som I begge elsker, og det er som udgangspunkt altid herligt i et forhold.

Men hvilke jagtmarker er bedst at benytte, hvis man gerne vil finde en kæreste, der også er passioneret omkring fitness? Det kigger vi nærmere på i de kommende afsnit.

Der findes et par fitnessdatingsider

Der findes faktisk en række danske datingsider i kategorien ‘fitnessdating’.

Disse datingsider appellerer til alle, der går op i træning, og som ønsker at finde en partner, der gør det samme. 

Hvis du synes, at den slags sider lyder meget interessante, kan du prøve at tjekke en eller flere af nedenstående ud:

  • Fitnessdating.dk
  • Fitness-dating.dk.

Den store ulempe ved fitnessdating-siderne er, at ingen af disse har formået at blive vildt store, hvorfor ingen af dem har super mange brugere.

Hvis du finder dette problematisk, kan et fint alternativ til fitnessdatingsiderne være at oprette dig på en almindelig datingside, hvor du i din profiltekst giver udtryk for, at du allerhelst søger en partner, der – ligesom dig – går op i at holde sig i form. 

Nogle scorer i fitnesscentret

Hvis du er den modige type, vil du kunne score i fitnesscentret. 

Dette kræver dog, at du tør henvende dig til de andre medlemmer, hvilket mange vil finde grænseoverskridende. 

Hvis du vil finde det alt for grænseoverskridende at henvende dig fysisk til nogle, du er interesseret i at lære bedre at kende, er en alternativ mulighed, at du henter datingappen Happn. Denne app fungerer nemlig via lokalitetsbestemmelse. 

Kort fortalt betyder dette, at Happn fungerer således, at du eksponeres for profiler, du har krydset i den virkelige verden. 

Dermed vil du formentlig støde på en del profiler på Happn, som tilhører andre fitnesscenter-medlemmer, og hvem ved – måske har en eller flere af dem, du har et godt øje til, en profil på Happn. Hvis de har, kan du jo prøve at like dem for at se, om de også har liket eller liker dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *